Selat Onderdak

De Stichting hielp in de voorgaande jaren de ouders van Komang, de vrouw van Agus. Zij wonen in Selat in de bergen en zijn erg arm. Vader is dagarbeider en vergaart zo een klein inkomen. Moeder leed aan Parkinson, kon zich niet zelfstandig bewegen en moest met alles geholpen worden. De Stichting zorgde in 2011 voor de aanleg van een nieuw dak op hun zeer eenvoudige woning. Ook werden medicijnen en een ventilator aangeschaft, ter verlichting van de klachten van moeder. In 2013 is het dak van de keuken vernieuwd en verhoogd. In november 2014 bereikte ons het trieste bericht dat moeder in de zomer van 2014 was overleden.  Vader komt regelmatig naar het restaurant Sunset Ayu om zijn dochter Komang en schoonzoon Agus te zien. Hij geniet daar ook enorm van zijn kleinkinderen.

Spreekt de aanpak van de stichting u aan?

Word dan ook vriend van Bali door het storten van een bijdrage op bankrekeningnummer NL06INGB0004230470 t.n.v. de Stichting Vrienden van Bali te Leiderdorp.

Heeft u zelf een project dat steun kan gebruiken, wilt u reageren op ons initiatief of wilt u reageren op de site, stuur dan uw reactie naar arjen@vriendenvanbali.com

Namens het bestuur en met vriendelijke groet,
Caroline van der Kuijl

Copyright © 2004-2024 Vrienden van Bali
De Stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leiden en is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling, waarmee de schenker fiscale tegemoetkomingen geniet, waaronder een verhoogde vrijstelling voor het schenkings- en successierecht.